Gang Wars
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Wojny gangów

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Pokój nr 1

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Mistrz Gry

Mistrz Gry

Liczba postów : 191

Pokój nr 1 Empty
PisanieTemat: Pokój nr 1   Pokój nr 1 Empty13/11/2013, 15:01

Lokatorzy - Brooklyn Croc
Powrót do góry Go down
Brooklyn Croc

Brooklyn Croc

Liczba postów : 5

Pokój nr 1 Empty
PisanieTemat: Re: Pokój nr 1   Pokój nr 1 Empty1/12/2013, 12:20

Podniosłam się na łóżku i przetarłam oczy. Spojrzałam na puste łóżko po drugiej stronie. Mieszkanie samej było fajne, no ale z drugiej strony jednak nie. Usiadłam opierając się o ścianę i przejechałam ręką po włosach. Po chwili usłyszałam głos opiekunów chodzących po korytarzu i wołających nas na śniadanie. Niechętnie wstałam i podeszłam do szafy aby wziąć jakieś ubrania, nie miałam zamiaru nigdzie dziś wychodzić więc szare dresy i czarna bluzka na ramiączkach będą w sam raz. Ubrałam się i związałam włosy w kucyka, wsunęłam stopy w niskie trampki po czym podeszłam do stolika obok łóżka aby wziąć telefon i schowałam go do kieszeni. Zanim wyszłam, podeszłam do lustra w łazience, miałam lekkie sińce pod oczami więc musiałam je czym prędzej zakryć. Nie potrzebuję zbędnych pytań o to dlaczego one powstały. Przejechałam tuszem po rzęsach i westchnęłam widząc swoje odbicie w lustrze.
-Jeszcze trochę i stąd wyjdziesz -szepnęłam do siebie i wyszłam z łazienki. Przejechałam wzrokiem po pokoju i wyszłam z niego prawie wpadając na jedną w opiekunek.
-Przepraszam proszę pani -delikatnie się uśmiechnęłam. Dlaczego to zawsze ja mam takiego pecha? Nic nie odpowiedziała i poszła w swoim kierunku, no cóż, tak bywa. Zaczekałam chwilę aż wszyscy przejdą i gdy zaczynało się robić pusto poszłam na stołówkę.
Powrót do góry Go down

Pokój nr 1
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pokój nr 2
» Pokój nr 3
» Pokój zabaw
» Pokój nauczycielski

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Gang Wars :: Las Vegas :: Winchester :: Dom dziecka-